header

Referenties

We zijn trots op de vele verschillende opdrachten die we in het verleden hebben mogen uitvoeren. Hieronder treft u een selectie aan van onze opdrachtgevers.

  • KUITERS IDEE EN ORGANISATIE - 'Opnieuw bedankt voor de prettige samenwerking. 't Was weer fijn om met dit proactieve team te werken!'

  • DATALINX - 'Ik wil jullie, vooral de dames, zeer hartelijk bedanken. Waren erg professioneel, fijn om mee samen te werken en heerlijk op tijd! Als we weer gastvrouwen nodig hebben weten we jullie zeker te vinden.'

  • SPITZ - 'Graag wil ik je meegeven dat er afgelopen vrijdag een heel fijn team aan hostesses stond bij KRACHT on Tour in de Fokker Terminal! Het was nogal hectisch door de komst van de Koningin, maar de dames hebben het heel goed opgepakt.'

Shell Technology Center Amsterdam

Promotess heeft tijdens verschillende evenementen in het STCA, waaronder de opening, meerdere open dagen en tijdens Sail Amsterdam hostesses ingezet.

LEES MEER

TNO

Tijdens een meerdaags evenement op een streng beveiligde locatie verzorgde Promotess de ontvangst en begeleiding van een groot internationaal gezelschap gasten.

LEES MEER

KPN

Promotess werkt sinds haar oprichting de voor Koninklijke KPN Nederland NV en is er trots op het vaste hostessbureau voor KPN te zijn.

LEES MEER

TOTEM - Total Event Management

Promotess is er trots op de vaste leverancier voor alle hostesses te zijn die door TOTEM - Total Event Management worden ingezet tijdens de door hen georganiseerde evenementen.

LEES MEER

Eneco

De hostesses van Promotess begeleiden sinds 2011 de ontvangst van de gasten in de business unit van Eneco tijdens het ABN Amro World Tennis Tournament in Rotterdam.

LEES MEER

SPITZ

SPITZ adviseert, organiseert en begeleidt evenementen voor diverse opdrachtgevers. SPITZ doet regelmatig een beroep op Promotess voor de inzet van hostesses voor de ontvangst, registratie en begeleiding van de deelnemers.

LEES MEER

Opening Stedelijk Museum

Tijdens de heropening van het nieuwe Stedelijk Museum in Amsterdam door Hare Majesteit de Koningin was Promotess aanwezig om te zorgen dat het de genodigden aan niets ontbrak.

LEES MEER

Kuiters idee en organisatie

Kuiters idee en organisatie is een concept-en organisatiebureau voor de creatie en organisatie van nationale en internationale bijeenkomsten.

LEES MEER

Datalinx

'Ik wil jullie, vooral de dames, zeer hartelijk bedanken. Waren erg professioneel, fijn om mee samen te werken en heerlijk op tijd! Als we weer gastvrouwen nodig hebben weten we jullie zeker te vinden.'

LEES MEER

Interesse in onze diensten? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Contact

Promotess BV
Postbus 484
2300 AL Leiden

Tel 071 516 19 13
Email info@promotess.nl

Stuur een bericht

Medewerkers

Social media