'Graag wil ik je meegeven dat er afgelopen vrijdag een heel fijn team aan hostesses stond bij KRACHT on Tour in de Fokker Terminal! Het was nogal hectisch door de komst van de Koningin, maar de dames hebben het heel goed opgepakt.'

SPITZ Congres en Event

SPITZ adviseert, organiseert en begeleidt!
Marianne Dijkmans en Anouk Kamps vormen de spil van SPITZ bij het organiseren van bijeenkomsten en worden ondersteund door een enthousiast team van professionele medewerkers en specialisten.

SPITZ adviseert!
Een goed programma vraagt om de ideale combinatie van vorm en inhoud. SPITZ helpt de opdrachtgever te formuleren wat de kern is van de bijeenkomst en voegt daar kleur en vorm aan toe. Meestal staat een bijeenkomst niet op zichzelf, is het een onderdeel van een grotere verandering. SPITZ zoekt de samenhang.

SPITZ organiseert!
Alle logistieke zaken rondom een congres, symposium of festival zijn bij SPITZ in goede handen. Deze activiteiten variëren van registratie, abstract handling, regie, sociale programma’s en rondleidingen.

SPITZ begeleidt!
De vergaderingen van projectgroepen of programmacommissies zijn soms weinig effectief omdat men niet goed weet waar te beginnen. SPITZ inventariseert alle ideeën die leven en helpt lijnen uitzetten voor vervolg. Een efficiënte aanpak waarin iedereen gehoord wordt. Ook traint SPITZ sprekers die een stevig verhaal neer willen zetten.

Kracht on Tour

De hostesses van Promotess worden regelmatig ingezet voor de registratie en begeleiding van gasten tijdens door SPITZ georganiseerde evenementen. Zo was Promotess Spitz van dienst tijdens de roadshow Kracht on Tour

“Graag wil ik je meegeven dat er afgelopen vrijdag een heel fijn team aan hostesses stond bij KRACHT on Tour in de Fokker Terminal! Het was nogal hectisch door de komst van de koningin, maar de dames hebben het heel goed opgepakt.”

In totaal heeft KRACHT on Tour 1.900 deelnemers mogen verwelkomen. SPITZ organiseerde regionale bijeenkomsten, die bestonden uit een plenair programma dat werd afgetrapt met een gesproken of muzikale colum. Ondermeer Koninging Maxima en Typhoon hebben een column verzorgd. Ook waren er aansprekende hoofdgasten, afkomstig uit de betreffende regio, zoals Marlies Dekkers, Ellen ten Damme, Heleen van Royen en Annemarie van Gaal. Daarnaast waren er interactieve workshops waarin deelnemers onder andere konden leren hoe zij zelf, op hun eigen manier en niveau, stappen kunnen zetten om financieel onafhankelijk te worden of te blijven, werk te vinden, financiën met hun partner te bespreken etc. Kracht on Tour was een zéér succesvolle reeks bijeenkomsten en Promotess is er trots op hier een bijdragen aan te hebben geleverd.

Contact

Promotess BV
Postbus 484
2300 AL Leiden

Tel 071 516 19 13
Email info@promotess.nl

Stuur een bericht

Medewerkers

Social media