'Opnieuw bedankt voor de prettige samenwerking. 't Was weer fijn om met dit proactieve team te werken!'

Kuiters idee en organisatie

'Opnieuw bedankt voor de prettige samenwerking. 't Was weer fijn om met dit proactieve team te werken!'

Kuiters idee en organisatie is een concept-en organisatiebureau voor de creatie en organisatie van nationale en internationale (high level) conferenties, congressen, zakelijke- en feestelijke events en beurzen waarbij de creatieve vertaalslag van inhoud naar vorm centraal staat. Kuiters levert verrassende concepten, originele invulling en zorgt voor de organisatie én uitvoering.

De kracht van Kuiters idee en organisatie ligt in het vertalen van uw doelstelling naar een aansprekend programma en een creatieve vorm die communiceert met de doelgroep, waarbij aandacht wordt besteed aan de technische, praktische en organisatorische uitvoerbaarheid ervan, passend binnen (financiële) kaders en omstandigheden. 

World Conference of Womens Shelters

Eén van de grootste opdrachten van de afgelopen jaren was het inzetten van hostesses tijdens de Third World Conference of Womens Shelters in 2015 in Den Haag. Meer dan 1.000 vrouwen uit 131 landen deelden hun kennis, helaas hun slechte ervaringen maar ook hun succesvolle initiatieven om (huiselijk)geweld tegen vrouwen te stoppen. Prominente sprekers zoals Koningin Maxima, Kroonprinses Mary van Denemarken, de Australische Minister voor Vrouwen Michaela Cash en de Congolese gynaecoloog Dr. Mukwege riepen de wereld op voor actieve aandacht en agendasetting.

Promotess speelde een belangrijke rol, mede gezien de eisen van veiligheid en protocol die gezien het niveau van de sprekers van groot belang waren.

 

Contact

Promotess BV
Postbus 484
2300 AL Leiden

Tel 071 516 19 13
Email info@promotess.nl

Stuur een bericht

Medewerkers

Social media