'Ze waren beleefd, aardig, op tijd en professioneel'

KPN

KPN is de grootste ICT-dienstverlener van Nederland en en biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Voor zakelijke klanten verzorgt KPN complete telecommunicatie- en ICT-oplossingen. KPN biedt wereldwijd wholesale-netwerkdiensten aan andere operators.

Promotess werkt sinds haar oprichting voor Koninklijke KPN Nederland NV. Zowel op aandeelhouders vergaderingen als tijdens relatie evenementen. Bij interne medewerkersbijeenkomsten en op beurzen in het land: Promotess is er trots op één van de vaste hostessbureaus van KPN te zijn.

Een jaarlijks terugkerend KPN evenement is Digital Dutch, waarbij de laatste editie in april 2017 plaatsvond in Katwijk. Hierbij zette Promotess 2 dagen in totaal 30 hostesses en gaf daarmee direct bij binnenkomst een professionele uitstraling aan het evenement. De opdrachtgever was erg te spreken over de dames: 'Ze waren beleefd, aardig, op tijd en professioneel'.  

Een ander jaarlijks evenement is de KPN Strategiebijeenkomst. Sinds 2011 wordt dit evenement georganiseerd en ieder jaar zet Promotess meer dan 40 hostesses in, van Groningen tot Beek, van Enschede tot Rotterdam.

Contact

Promotess BV
Postbus 484
2300 AL Leiden

Tel 071 516 19 13
Email info@promotess.nl

Stuur een bericht

Medewerkers

Social media