header

Werken bij Promotess

Word jij binnenkort onze nieuwe collega?

Werken bij Promotess?

Promotess is de afgelopen jaren weer gegroeid en zowel het aantal als de omvang van de opdrachten is toegenomen. Daarom zijn we altijd op zoek naar leuke nieuwe medewerkers.

Onze werkwijze blijkt succesvol te zijn, waardoor trouwe opdrachtgevers, zoals ondermeer KPN, PostNL, Spitz Congres & Event, Kuiters idee en organisatie, Reed Elsevier en BDO al jaren hostesses inhuren bij Promotess. Bij onze referenties krijg je een idee van de projecten waar Promotess aan mee werkt!

Solliciteren

Heb je interesse in een leuke bijbaan, waarbij je goed verdient en van je verwacht wordt dat je zelfstandig kunt werken, geef dan nu je gegevens aan ons door. Vul daarvoor het sollicitatieformulier in en stuur dit naar ons op, met daarbij een recente pasfoto. Het sollicitatieformulier kun je aanvragen door een mail te sturen.

Zodra we het sollicitatieformulier hebben ontvangen, nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek en daarna sta je bij ons ingeschreven. Vervolgens gaan we kijken wanneer we je voor een eerste opdracht kunnen inplannen.

Contact

Promotess BV
Postbus 484
2300 AL Leiden

Tel 071 516 19 13
Email info@promotess.nl

Stuur een bericht

Medewerkers

Social media